Kolumne, Razno, vesti

6 neočekivanih stvari koje žena smatra da su seksi.

Verovatno ste mislili da bi se udvarali ženi treba da imate dobar posao, smisao za humor i budete veliki džentlmen. U današnje vreme, emancipovana moderna žena, traži mnogo više od svog partnera. Evo par neočekivanih stvari koje savremena žena traži od svog partnera.

1. Vaš miris. Koji miris nosite i kako ga nosite je važno. Ali pored dobrog parfema, žena voli prirodni muški miris na svom partneru.

2. Vaš dodir. Žene vole prirodan i nežan muški dodir na sebi. Neka vaš dodir bude ohrabrujuć.

3. Vaše tajne. Možda mislite da vas vaša slabost i vaše tajne čine slabim, ali žena želi i tako da vas upozna. Ako pokažete da ste ranjivi i iskreni, pokazaćete joj vašu snagu i bićete joj veoma seksi.

4. Vaše strpljenje. Živimo u užurbanom svetu. Ali, ako brzo gubite kontrolu, vaš nežniji pol će vas videti kao opasnost.Žene vole kada muškarac zna kada da pokaže zube.

5.  Vaše manire. Ona će obraćati pažnju na to kako se ophodite prema njoj, kao i kako se ponašate u javnosti. Obratite pažnju.

6. Vašu žensku stranu. Iznenadite je doručkom u krevetu ili masažom posle napornog dana na poslu. Vaša nežna strana, može samo da vam ide u korist.

 

beogradnocu.com