Kolumne, Razno, vesti

7 iznenađujućih činjenica o ljubljenju.

Ljubljenje je zaista jedna od najboljih stvari na planeti. Bolje je čak od hrskavih čokoladnih kolača tek izvađenih iz rerne. To je jednostavno ljubljenje. Dobar poljubac nas tera da se ljubimo više... može čak i da nam sagori kalorije (za razliku od pomenutih kolača). Takođe, može da smuva dvoje, čak i da rastavi vezu. Ukoliko ljubljenje krene na pravi način, seks je verovatno sledeći korak. Ukoliko se često ljubite, održaćete vezu boljom, čak i povećati intimnost. Ljubite se! Više!

Da, ljubljenje je zaista toliko važno. Postoji par činjenica o ljubljenju koje bacaju svetlo na to koliko je zaista bitno. Bacite pogled na ovih 7 iznenađujućih činjenica.

1. Skoro nijedne životinje se ne ljube. Osim šimpanzi koje to rade bez ikakve strasti. Da li ste pročitali? Strast! Mi je imamo! Nama je potrebna! Mi je obožavamo! I mi je zaslužujemo.

2. Muškarci koji za sebe misle da su zgodni definitivno se ljube više. Samopouzdanje je veoma bitno ovde. S druge strane, možda baš zato padamo na loše momke.

3. Muškarci koji su imali puno devojaka vole da se ljube. Možda baš zbog toga što imaju iskustvo i znaju koliko devojke uživaju u tome. Što nas dovodi do...

4. Žene definitivno cene ljubljenje mnogo više od muškaraca. Generalno govoreći, to je devojkama jako bitno, zato momci - napućite se!

5. Kako se ljubite sa partnerom može da definiše vaš odnos. Ako se ljubite fenomenalno, veće su šanse da će vam potrajati ljubav.

6. Ljubljenje je test za čulo mirisa i ukusa. Ovde se ne radi uopšte o dahu, mada morate priznati da je ružni zadah totalno bezveze. Istraživači su otkrili da postoji miris koji se može osetiti prilikom ljubljenja i veruje se da je povezano sa DNK te osobe. Žene generalno najviše privlači miris muškarca koji čiji je genetski kod drugačiji od njenog.

7. Parovi koji se ljube više imaju dublji i zadovoljavajući odnos. Ali, to ste već znali, zar ne? Međutim, ljudima je ponekad potreban podsetnik da bi se napućili.

Da li želite da se ljubite više u vašoj vezi? Koliko cenite dobar poljubac?

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu, a do tada bacite se na ljubljenje!

 

beogradnocu.com