Kolumne, Razno, vesti

7 nerealnih očekivanja koja žene imaju od muškaraca.

Budimo iskreni, većina žena, ima određena očekivanja od svog partnera. Ali, ukoliko imate očekivanja, treba da se trudite da budu razumna. Evo nekih, koje vaš partner nikada neće moći da ispuni.

1. ''Tvom stanu bi koristio ženski dodir.'' Ukoliko to nije vaš stan, nego samo njegov, ne možete da očekujete da sve bude kako ste zamislili. To je ipak njegov prostor.

2. ''Nemoj da gledaš u druge žene.'' Ovo je nešto što sve žene treba da razumeju. Muškarci su muškarci i uvek će se okretati za lepim i zgodnim devojkama.

3. ''Voli me bezuslovno.'' Ne postoji bezuslovna ljubav, samo glupost koja dolazi kada volite nekoga. Ne želite glupog muškarca, već inteligentnog muškarca. A inteligentni muškarac radi šta želi, a ne šta mu se nametne. Oni vas vole zbog vas samih.

4. ''Uvek izaberi mene pre prijatelja.'' Na ovo možete da zaboravite. Ponekad će ispaliti prijatelje zbog vas, ali njegovi prijatelji su jako bitan deo njegovog života i nikad ih neće izbaciti is života.

5. ''Štiti me i plaćaj mi, ali moramo da budemo jednaki i finansijski nezavisni.'' Ukoliko žena traži od muškarca da je štiti i da joj plaća, onda nikako ne mogu da budu jednaki. Žena treba da bude samostalna i nezavisna pre svega.

6. ''Nemoj da me voliš zbog izgleda, voli me zbog mene.'' On vas voli zbog vas samih pre svega, ali je sigurno vaš izgled uključen u to. Muškarci su ponekad plitki, ali i žene.

7. ''Želim da radiš stvari koje ja želim da radiš.'' Postoje neke stvari koje muškarci nikad neće želeti da rade, bez obzira koliko to tražite od njih. Ako vas voli, sigurno će raditi neke stvari zbog vas, protiv svoje volje, ali nemojte pokušavati da ga menjate.

 

beogradnocu.com