Kolumne, Razno, vesti

7 neurotičnih pitanja koje svaka devojka postavi sebi tokom prvog sastanka.

Kao da ne analizirate dovoljno svoj život, još vam prvi sastanak sa nekim novim dodatno unosi paniku. Dok se trudite da se opustite, uživate, kažete prave stvari i izgledate neodoljivo, postoji gomila pitanja koja vam prolazi kroz glavu.

1. ''Da li je ovo stvarno dejt?'' Ovo zvuči suludo, ali devojke su sposobne da preteranim razmišljanjem umisle stvari.

2. ''Koliko treba da zakasnim?'' Svaka devojka zna da ne treba doći prva, ali koliko je to vremena? Ako ramišljate da on možda kasni 5 minuta, realno je da vi zakasnite 10-12 minuta.

3. ''Da li pričam previše o sebi?'' Devojke nemaju problem da pričaju o sebi, o poslu, o ljubimcima, koliko god je potrebno. Ali upamtite, niste na intervjuu, ne morate sve da ispričate.

4. ''Čekaj, da li on previše priča o sebi?'' Prekini i saslušaj šta ti priča!

5. ''Da li da uzmem još jedno piće?'' Recimo da su dva pića okej za prvi sastanak, ukoliko budete išli preko toga, postoji verovatnoća da ćete se napiti.

6. ''Da li da ga pustim da plati ili da se ponudim i ja?'' To i nije toliko bitno, ili da se on ponudi da plati ili vi, ili da podelite na pola. Ukoliko pruži prvi ruku ka računu, pustite njega, slobodno.

7. ''Da li će da me poljubi?'' Privodite vaš dejt kraju i rastajete se polako sa njim i kreće panika u glavi. Da li će se desiti poljubac ili ne? Verovatno oboje na minut razmišljate o poljupcu, ali se rastanete uz zagrljaj, jer ste se uspaničili.

 

beogradnocu.com