Najave, vesti

7 razloga zašto treba da dođete ovde.

Da li ste se zapitali kako bi izgledao jedan vaš provod u kom bi imali sve potaman. Uglavnom bi u svakoj našoj noćnoj "akciji" nešto falilo. Da li su to visoke cene piće, falširanje pevača, ne baš tako zgodni gosti, a nekad i loša lokacija.

Kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Iako smo mi uvek super raspoloženi jer smo u dobrom društvu, nekako je  uvek bar nešto falilo da bi taj izlazak bio tip - top. E mi vam nudimo 7 razloga zašto da dođete u kafanu Fenjer koja nudi sve to i mnogo više!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Prvi razlog je zato što peva Absolut Bend. Zato što najveselija devojka dobija poklone. Zato što je Fenjer kafana sa sjajnim koktelima. Zato što je poznato da je dobra atmosfera! Zato što se Fenjer nalazi na vodi. Zato što se Fenjer nalazi kod Brankovog mosta. I poslednji, najbitniji razlog - zato što su cene niže! Nema više čekanja, rezervišite vaš petak i subotu u kafani Fenjer i provedite najbolje noći u gradu!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com