Kolumne, Magazin, Seks, vesti

7 razloga zbog kojih je seks u braku fantastičan.Svaki treći brak se razvede, u svakom četvrtom postoji višemesečna apstinencija od seksa. Naslušasmo se muških razgovora u kojima se „ona moja natovila, sva se zarozala, bazdi na bebinu povraćku...“, a i ženskih „onaj moj loče pivo, stomak mu k'o da nosi dvojke, uveče više ne pere ni zube ni ono drugo...“ . Ima i toga, ali verujte ovom naslovu, a evo i zašto.
7 razloga zasto je seks u braku fantastican.jpg21. Oboje znate šta vaš partner voli: pa mu to i radite. Poznajete mu telo do detalja, erogene zone, staza do orgazma je utabana.
2. Jutarnji seks: kad vam god telo poželi jutarnji seks je izvestan. Jer, partner je tu – delite krevet!
7 razloga zasto je seks u braku fantastican.jpg63. Ne morate da izgledate savršeno: Oboje ste videli mnogo puta onog drugog u najrazličitijim izdanjima, od kojih neka nisu reprezentativna. Ali, u braku vi znate i zašto je tako, šta sve radi danonoćno vaš partner da bi sve funkcionisalo. Volite ga, baš vam je seksi (uprkos razmazanoj maskari, salu oko njegovog pojasa i sl.).
7 razloga zasto je seks u braku fantastican.jpg54. Celodnevna predigra: dodiri u kuhinji, pogledi u prolazu, koketne poruke, sve to diže seksualnu tenziju, napetost raste i jedva čekate „da se smrkne, pa da polegate“ i pređete na stvar.
sb10063724c-0035. Pokažite ili recite: toliko ste bliski da bez ikakvog zazora tražite ili pokažete šta vam prija u seksu. I ne brinete hoće li vam se posle toga javiti ujutro. Neće! Ali će se probuditi pored vas.
7 razloga zasto je seks u braku fantastican.jpg36. Zabranjeni i seks na brzaka: Malo seksa je bolje nego ni malo seksa, a često je slađe od onog po PS-u. Još ako obavite seks kad se ne sme (deca su zagledana u crtće, ali su budna! Gosti smenjuju vladu u oštroj diskusiji, ali su tu!...), da niko ne zna – pa to je vrhunski doživljaj.
7. Ne mislite o polno prenosivim bolestima: nije beznačajno, naprotiv. Monogamni ste, opušteni i zato uživate!

7 razloga zasto je seks u braku fantastican.jpg7One većinske dve trećine parova koji se ne razvode znaju za ovo. Seks određuje i mnogo utiče na brak, a zavisi samo od supružnika. Ma, fantastičan je!

 

beogradnocu.com