Kolumne, Razno, vesti

8 razloga zašto su devojke koje su same srećnije.

Devojke koje su same mogu imati lošu reputaciju. Uprkos tome šta društvo misli, biti sam je više pitanje izbora nego što mislite. Svaki put kad prođete pored para koji se svađa na ulici, zar ne pomislite: ''Drago mi je da to nisam ja!'' Potajno se smeškate u sebi, znajući da će taj par ostatak dana najverovatnije provesti u raspravi, dok vi razmišljate u koji restoran da odete na ručak.

Ali zašto je život slobodne devojke srećan život?!

1. Nema stresa. Količina stresa koju svakodnevno proživljavate kada ste u vezi, veća je nego kad ste sami. Jer pored svojih problema, proživljavate i tuđe. A neki ljude vole da budu posvećeni samo sebi.

2. Možete da radite šta god vam padne na pamet. Da li želite da izađete sa drugaricama i ludujete celu noć? Ili možda želite da ostane u krevetu u pidžami da jedete picu i gledate neku romatičnu komediju? Izbor je samo vaš.

3. Možete da budete sebični koliko god želite. Ukoliko postoji nešto što ne želite da uradite, ne morate. Zar to nije super? Možete reći ne, bez da osećate krivicu.

4. Možete svoje dragoceno vreme posvetiti samo sebi. Kada ste u vezi ne možete se potpuno posvetiti sebi. Međutim kada ste sami, više ste posvećeni sebi i svojim ciljevima i promenama koje želite da napravite u svom životu.

5. Vaš raspored je samo vaš. Spavanje, teretana, večera, izlazak... Hoćete na odmor sledeći vikend? Uradite to. Možete vreme da planirate po svom nahođenju.

6. Bez obaveza. Možete da se viđate sa kim hoćete kad hoćete, bez obaveze - ''No strings attached.''

7. Vaši najbolji prijatelji su jedina dopuna koja vam je potrebna.Vaši najbolji prijatelji su vaš ''plus jedan''. Sa njima delite sve.

8. Sloboda. Ne morate nikom da se pravdate gde izlazite, kakvi su vam planovi i kada planirate da se vratite kući. Odgovarate sebi i samo sebi i ne možete biti srećniji zbog toga.

Tako da devojke, nemojte žaliti što ste same, nego živite život punim plućima. Budite dosledne sebi!

 

beogradnocu.com