Kolumne, Razno, vesti

8 stvari koje on pomisli, ali nikad ne izgovori.

Muškarci su nekad kao zatvorena knjiga. Jako ih je teško pročitati. Jako je teško pogoditi o čemu razmišljaju. Ali i oni imaju svoje strahove i slabosti. I neke stvari koje i pomisle, nikad ne izgovore.

1. ''Tvoja porodica me plaši.'' Ili konstantni kontakt, ili namrgođeni otac, ili luda sestra.. Sigurno da postoji nešto, što on neće reći, a da mu smeta. Ipak se ne treba petljati sa devojčinom porodicom.

2. ''Nisam siguran koliko sam dobar u seksualnim igricama koje ti voliš.'' Šta god to bilo i koliko god da ga ohrabrujete u tome što radi, on nije siguran koliko dobro to radi. Žensko telo je jedna čudesna stvar.

3. ''Nisam 100% siguran da se profesionalno nalazim tamo gde želim da budem.'' Čak iako je uspešan u onome što radi, ambicija će ga voditi dalje. Koliko god da muškarac kaže da mu posao ide dobro, verovatno se oseća i nesigurnije po pitanju toga.

4. ''I ja se osećam nesigurno po pitanju svog tela.'' Svaki put kad skida majicu, on uvlači stomak i nada se da to nećete primetiti.

5. ''Povremeno imam sumnje u našu vezu.'' Niko u vezi nije 100% siguran sve vreme.

6. ''Kada se igraš sa decom mog druga, aktivira mi se očinski instinkt.'' Ne želi da te uplaši, niti je verovatno spreman za decu, ali mu je neodoljiv taj prizor.

7. ''I ja imam strah da ti prvi kažem da te volim.'' Ukoliko ga ne napijete. Onda će sam da izbrblja.

8. ''Potpuno sam zaljubljen u tebe.'' Ima nešto kada vas vidi ili čuje, oseti neku toplinu iznutra. Ali, to je njegova tajna i možda je okej da tako i ostane.

 

beogradnocu.com