Nova godina, vesti

Nova godina se polako bliži, a vi i dalje ne znate i muči vas isto pitanje koje se iznova ponavlja iz godine u godinu - gde otići na doček?

Mnogi u zadnji tren odluče gde će dočekati Novu godinu, a kako bi izbegli nepredvidive troškove, beogradnocu.com je tu da vam predloži veliki i najbolji izbor ponuda za doček Nove godine 2015. u Beogradu. Vaše je da izaberete proslavu Nove godine po vašoj meri, da dočekate nezaboravnu i najluđu Novogodišnju noć i da se ludo provedete u vrhunskom novogodišnjem programu koji vam nude lokali, a mi smo izdvojili tri kafansko - restoranske varijante.

Atlantis-ng2015

Atlantis Event Center nudi divne vesti za sve one željne vrhunske ponude, ali i one koji uživaju u pesmama popularne pevačice Rade Manojlović! Naime, Rada Manojlović prvi put peva u Beogradu za Novu godinu, a s obzirom na već poznato dobru atmosferu koju pravi na svojim nastupima, sigurni smo da će ovaj doček biti jedan od najboljih u Beogradu. Uz kolegu Mišu Lagunu, zabavljaćete se u maloj i velikoj banket sali Atlantis Event Centra, po ceni od  40 do 75 eura. U cene su uključeni: ulaznice, piće dobrodošlice, večera na bazi švedskog stola i šampanjac u ponoć.

Zlatnik-Hall

Sledeći predlog na našoj listi je restoran Zlatnik hall na Beogradskom sajmu. U svečanoj sali ovog restorana zabavljaće vas Johnny & Workersi, a cena ovog doživljaja biće od 45 do 60 evra u zavisnosti od pozicije stola. Ovaj bend je u predhodne dve godine osvojio srca mnogih ljudi glavnog grada. Frontmen Nikola Johnny Jakovljević, posle nastupa na Sunčanim skalama sa pesmom Sergeja Ćetkovića, "Laku noć" okuplja Workerse i odabranim repertoarom energijom i harizmom u poznatim Beogradskim kafanama i klubovima pravi noći za pamćenje.

1014986_603886349740564_3174682749572905877_o

Sudeći po onome kako su do sad radili i kakve su povratne reakcije od publike, sigurno ćete ovaj doček pamtiti po sjajnom bendu. Naravno, u cenu ulazi neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića i svečana večera. U kafanskom ambijentu etno sale Zlatnik hall zabavljaće vas Live bend po ceni od 30 do 40 evra. Dobijate neograničenu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića i bogato novogodišnje meze.

unnamed1

Restoran Kruna je još jedno odlično mesto za vrhunski doček Nove godine. Restoran Kruna se nalazi na mestu nekad popularnog splava Lukas i zapravo je brod restoran modernog dizajna na ušcu Save u Dunav, sa prelepim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu. Za muzički program biće zadužen Nemanja Nikolić Zvezde Granda i Piccaso Bend koji će napraviti senzaciju. Ovakav all inclusive sjajan provod koštaće vas samo 30 evra za barske stolove, a za okrugle stolove za sedenje 40 evra. Očekuje vas gratis piće tokom cele večeri i neograničena konzumacija domaćih pića. Svaki sto dobije GRATIS flašu stranog pića po izboru iz asortimana: Viski (Ballantines, Johnny Walker), Vodka (Absolut), Tekila (Two Finger, Jagermeister) ili Liker (Baileys). Naravno, u cenu je uračunata i bogata ponuda hrane. Od predjela, salata do glavnog jela. Ne propustite!

unnamed-4

Počastite sebe idealnim dočekom za Novu godinu i rezervišite vaše mesto za ulazak u 2015 - tu preko beogradnocu.com.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com