vesti

Aca Lukas nastupa u klubu Hill.

Najpopularniji folk pevač u Srbiji i regionu, Aca Lukas, održaće večeras nastup u prestoničkom klubu Hill. Očekuje vas neverovatan provod do ranih jutarnjih časova, uz puno dobrog raspoloženja.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Hala Pionir, Hala 1 Beogradskog Sajama, Velika dvorana Spens-a, brojni koncerti u prepunoj Beogradskoj Areni, kao i koncerti širom Srbije i ex-Jugoslavije, Evrope i sveta, govore o neverovatno velikoj popularnosti Ace Lukasa. On je nadimak dobio po čuvenom novobeogradskom splavu gde je nastupao kao mlad sa Viktorijom. Do sada je snimio 8 studijskih albuma ali takođe i dosta kompilacija i uživo. Njegova prva pesma koju je snimio, Pesma od bola, veoma brzo je postala hit, a tako je bilo i sa svakom narednom.

Na nastupu Ace Lukasa u klubu Hill moći ćete da uživate u novijim numerama, kao što je “Daleko si”, ali i u njegovim najvećim hitovima poput “Lična karta”, “Bele ruže” i druge.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Nakon spektakla koji će Aca Lukas napraviti u klubu Hill 17. oktobra, samo dan nakon toga nastupa čuveni Lexington Band, poznat po svojoj vrhunskoj energiji. U subotu 19. oktobra vaši domaćini biće Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band.

U iščekivanju ovih fantastičnih dešavanja pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji provod u gradu koji su naši fotografi zabeležili u klubu Hill.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervacije za nastup Ace Lukasa, ali i za sva ostala dešavanja u prestoničkom klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com