vesti

Aca Lukas sa vama za reprizu Nove godine.

Najpopularniji pevač na ovim prostorima Aca Lukas, dočekaće reprizu Nove godine sa svojim obožavaocima. I to u prestižnom Lux Events Centru u Beogradu.

Ovo je jedino mesto gde će vas tokom novogodišnjih praznika zabavljati Aca Lukas sa svojim bendom, a da će biti veče za pamćenje ne treba posebno naglašavati, jer u Lux Events Centru je sve podređeno zadovoljenju vaših potreba i novogodišnjih očekivanja. Ovaj luksuzni ambijent uz najbolju muziku, piće i hranu, učiniće da provedete nezaboravnu Novogodišnju noć.

Odaberite najprefinjeniji provod u gradu i uživajte u Acinom fenomenalnom repertoaru i svim iznenađenjima koje je samo za vas i vaše savršeno veče pripremio. “Viski”, “Bajpas”, “Kuda idu ljudi kao ja” i čuvene “Bele ruže”, su pesme koje će se oriti 1. decembra u Lux Event Centru, prema tome, očekuje vas spektakl.

Cena rezervacija zavisi od pozicije u okviru tri sektora. Postoji sektor Vip, sektor Separei i sektor Barski Stolovi. Rezervacija uključuje posluženje odnosno za sektor Vip švedski sto i iznosi od 70€ do 90€ po osobi, za sektor Separei bife sto, i iznosi 80€ po osobi, i za sektor Barski Stolovi kanapei, finger food i iznosi od 40€ do 50€ po osobi.

Glamoruzni ambijent ovog objekta i čuveni hitovi Ace Lukasa učiniće da vam predstojeći praznici zaista budu jedinstveni  nezaboravni. Zato sebi i svojim prijateljima na vreme rezervišite mesto za novogodišnju reprizu jer se priređuje provod za pamćenje.

Specijaliteti vrhunskih kuvara, prijatan, luksuzno opremljen prostor i najveća zvezda naše estrade su garant za to. Shodno vašim željama i afinitetima priprema se svečana večera na bazi švedskog stola koju osmišljava i kreira tim kuvara Lux Events Center koji su godinama pripremali hranu u najprestižnijim beogradskim hotelima. Takođe tu je i raznovrstan ketering inspirisan posluženjem u ekskluzivnim svetskim klubovima, a odabirom pića izaći će se u susret svim vašim zahtevima.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u Lux Events Center. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice- beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com