vesti

Aca Lukas u klubu Hill.

Najpopularniji folk pevač u Srbiji i regionu Aca Lukas, održaće nastup u klubu Hill, 26. decembra, u pratnji Folk House Band-a.   Zbog velikog interesovanja obezbedite svoje mesto na vreme. Na nastupu Ace Lukasa u klubu Hill moći ćete da uživate u novijim numerama, kao što je “Daleko si”, ali i u njegovim najvećim hitovima poput “Lična karta”, “Bele ruže, “Reci”, “Istina je da te lažem” i tako dalje…

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ne propustite provod do ranih jutarnjih časova uz jedan od najboljih muških vokala naše estrade. Očekuje se fantastično raspoloženje, dosta energije, kao i puno iznenađenja, što uostalom karakteriše svaki nastup ovog izvanrednog pevača.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ukoliko propustite provod ovog četvrtka uz Acu Lukasa, priliku da ispravite grešku imate već u petak kada u klubu Hill nastupaju Aleksandra Marjanović i Fantastic Bend, ili u subotu kada će vaši domaćini biti Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band.

Fotografije sa proteklih dešavanja u klubu Hill možete pogledati u našoj galeriji, i tako se uveriti u najbolji beogradski noćni provod. Pravi ljubitelji kvalitetne zabave zasigurno neće propustiti izvanredno veče uz Acu Lukasa, kao ni ostala najavljena dešavanja.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sve najavljene događaje u klubu Hill. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas i prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima beogradskog noćnog provoda.

 

beogradnocu.com