vesti

Acapulco ponovo radi sredom.

Na splavu Acapulco, očekuje vas spektakularan provod uz fantastičan muzički program, a od danas i svake srede u nedelji! Žurka do jutra ovde nikad ne izostaje, a vaše je samo ih ne propustite! Na popularnom prestoničkom splavu zabavljaće vas večeras Nemanja Staletović i Snežana Nešić, duo koji će, kao i uvek, napraviti neponovljivu atmosferu.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Pored kvalitetne muzike, očekuje vas i piće po pristupačnim cenama i naravno, uslužno i veoma ljubazno osoblje. Akcija Smirnoff-a i Johnny Walker-a i dalje traje. Očekujte pravi spektakl!  U četvrtak na repertoaru su Slaven Đukanović, Milica Milić i Dara Milivojević. Pored toga što su poznati po uspešnim klupskim svirkama, i velikim repertoarom, koji obuhvata veliki broj pesama, od domaće i strane pop i rok muzike, pa sve do novih narodnih hitova.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Poseban akcenat stavlja se na odabir numera, koje se uvek prilagođavaju strukturi publike.  U petak, vaši domaćini biće Marko Žujović i Ivana Bojanović, dok će vaš provod ove subote do maksimuma dovesti Aleksandar Petrović i Katarina Didanović. Samo na splavu Acapulco možete, takođe očekivati i veliki broj VIP zvanica, koji su na ovom splavu redovni gosti. Ukoliko želiti i vi da budete večeras na splavu Acapulco, rezervišite svoje mesto na vreme!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Kakav je provod na splavu Acapulco možete pogledati i u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje prestoničke žurke. Nemojte ni vi, već izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com