vesti

Acapulco – sinonim dobrog provoda.

Splav Acapulco i u toku zimske sezone pruža vam mogućnost fantastičnog provoda. Ovog četvrtka 28. novembra sve goste zabavljaće Magla Bend, koji uvek dovede atmosferu do usijanja.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Magla bend, pored toga što je poznat po velikom broju svojih klupskih nastupa, izdvaja se i svojim jedinstvenim repertoarom, koji obuhvata veliki broj pesama, od domaće i strane pop i rok muzike, pa sve do novih narodnih hitova. Poseban akcenat stavlja se na odabir numera, koje se uvek prilagođavaju željama publike.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

I posle nastupa Magla Benda očekuje vas izvanredan niz večeri na splavu Acapulco. U petak 29. novembra za vaš neponovljivi izlazak pobrinuće se Marko Žujović i Ivana Bojanović. Subota je dan koji ćete nesumnjivo pamtiti po nastupu Aleksandra Petrovića i Katarine Didanović. Za prvi dan decembra rezervisani su Nemanja Staletović i Snežana Nešić.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja na splavu Acapulco, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da splav Acapulco bude vaš izbor kada je noćni provod u pitanju.

 

beogradnocu.com