Vanilla, vesti

Aco Pejović se provodio na otvaranju kluba Vanila.

Popularni prestonički klub Vanila 9. oktobra otvorio je jubilarnu petu sezonu izvanrednog noćnog provoda nastupom velike zvezde naše estrade, Adila Maksutovića. Atmosfera je bila fantastična, pa je otvaranje posetilo i dosta VIP zvanica poput Goce Tržan, Srđana Dragojevića, manekena Vukote Brajovića, a tu je bio i atraktivni pevač Aco Pejović.

klub Vanila

Fotografisano u Klub Vanila

U iščekivanju svog koncerta, koji će biti održan 19. oktobra u Kombank Areni, Aco Pejović rešio je da se u društvu prijatelja provede u klubu Vanila. Aco je bio vidno raspoložen i nije skrivao oduševljenje preuređenim enterijerom, kao i vokalom svog kolege Adila.

Aco Pejović napraviće najveći poduhvat u karijeri nastupom na solističkom koncertu 19. oktobra 2013. godine u Kombank Areni sa početkom u 21h. Svojim gostima obećava pravi spektakl, a sudeći po njegovim nastupima, to je jedino što očekujemo.

klub Vanila

Fotografisano u Klub Vanila

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kakav je provod bio na otvaranju kluba Vanila i kako su se provodile VIP ličnosti. To će vam biti dovoljno da klub Vanila postane nazaobilazni deo vaših izlazaka. Večeras nastupa Željko Šašić sa Milicom Milić, a u subotu 12. oktobra vaši domaćini u klubu Vanila biće Jadranka Barjaktarović i Nenad Jovanović. U sredu 16. oktobra očekuje vas fenomenalni Dženan Lončarević.

klub Vanila

Fotografisano u Klub Vanila

Rezervacije  za sva predstojeća dešavanja u klubu Vanila, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com