Vanilla, vesti

Adil otvara klub Vanillu

Klub Vanilla priprema vam spektakularno otvaranje zimske sezone u sredu 9. oktobra kada će nastupiti fenomenalni Adil Maksutović.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Popularni folk pevač, poznatiji samo kao Adil, proslavio se 2007. godine sa pesmom „Ne mogu bez tebe“ kojom je debitovao na festivalu narodne muzike u Vrnjačkoj banji. Iako je ostao bez ijedne nagrade, ova pesma je postala najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Od tada, njegova karijera je uznapredovala.

U maju 2008. godine izdaje svoj prvi album sa izdvojenim pesmama poput: ,,Nikada’’, ,,Pogledaj’’ , ,,Za malo’’, ,,Raduj se’’ i druge. Dve godine kasnije sa izdavačkom kućom City Records objavljuje i svoj drugi album pod nazivom ,,Ljubi me po sećanju”. Početkom 2012. godine Adil se prijavljuje za učešće na Grand festivalu sa pesmom “Laku noć” sa kojom osvaja prvo mesto. Zatim, sa Allegro Bend-om, Adil izdaje duetsku pesmu ,,Život bez tebe ne živim’’ koja je posle samo nekoliko nedelja dostigla neverovatnu slušanost.

U maju ove godine Adil je izdao treći album pod nazivom "Maskenbal", na kome ostvaruje saradnju sa španskim autorima i producentima. Ovaj sjajni pevač poznat je i po tome što je oženjen ćerkom legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Klub Vanilla se nalazi u samom centru Beograda i jedan je od retkih naših diskoteka koji nikada nije menjao svoj naziv.

Žive svirke sa velikim gostovanjima su karakteristika ovog kluba kada četiri dana u nedelji možete uživati uz poznate izvođače koji vas nikako neće ostaviti ravnodušnim.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

U petak dođite da slušamo jedinstvenog Željka Šašića koji će žariti i paliti, a u subotu Jadranku Barjaktarević i Nenada Jovanovića koji će podići zavidnu atmosferu samo u klubu Vanilla!

Dođite u klub Vanilla i doživite noćni provod na najlepši način! Ne propustite spektakularno otvaranje ovog jedinstvenog kluba u sredu!

Rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com