Najave, Parlament, vesti

Adrenaline rush No. 1 - It's a celebration bitches!

Belgrade Euphoria i Klub Parlament vam predstavljaju revoluciju noćnog života u Beogradu -  Adrenaline Rush! Ovo je novi brend žurki koji vas očekuje svakog petka.

parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Adrenaline Rush je koncept žurki fokusiran isključivo na elektronskoj muzici, gde ćete doživeti euforiju i nalete adrenalina kakve možete osetiti samo na najboljim svetskim festivalima poput Tommorowland, Ultra Music Festival i drugim. Ovo je prva žurka serije u klubu Parlament koja je koncipirana kao proslava početka nečeg velikog, početka revolucije beogradskog klabinga. Očekuju vas brojni specijalni efekti i najbolja atmosfera u gradu! Za muziku je zadužen Belgrade Euphoria DJ trio: Divolly, Markward i Blanc, koji su vam spremili setove koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Takođe, u petak je i promocija koktela 2 + 1 gratis. Znači, ko poruči dva šejkera, treći dobija gratis.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Subota je dan koji je svima poznat u klubu Parlament – Run The Twerk žurka sa Deejay Architect. Ali ove noći je tema žurke - Selfie Night. Napravite vaše najluđe “Selfie” fotografije u toku večeri i osvojite fenomenalne nagrade - alkohol u različitim kombinacijama i bojama!

parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com