Najave, vesti

Adrenalinska mašina na Jun Fest-u.

Adrenalinska mašina na Jun Fest-u. Roller Coaster je definitivno adrenalinska mašina 2014. koja je osvojila Beograđane. Najveći pokretni roller coaster u Evropi stigao je i u Srbiju, na Jun fest - Ušće. Koliko je adrenalinska animacija odusevila Beograd pokazuju redovi ljudi koji su čekali da kupe kartu i probaju to uzbuđenje.

Sarajevska Kuća

Najveći Luna Park do sada u Srbiji s najvećom mašinom koja zaista mami svojom veličinom, brzinom, loopingom kao i cenom. A ukoliko želite da osvojite i neku gratis vožnju, dođite u Sarajevsku kuću u potražite šarmantne hostese!

junfest (1)

Posetite Jun fest, koji će trajati sve do 22. juna. Do tada ćete imati prilike da uživate u raznovrsnom programu, kako kulinarskom, zabavnom, tako i muzičkom. Naravno, i fotografi portala beogradnocu.com provodiće se sa vama, jer obožavaju da spoje posao i zadovoljstvo.

Sarajevska Kuća

Podsećamo da je Sarajevska Kuća otvorena svih deset dana festivala, gde vas očekuje domaćin Miki Perić, a svako veče će vas zabavljati fenomenalni Charter Bend.  Uz nezaobilazne ćepave i burek možete slušati najbolju sarajevsku pop i narodnu muziku i osvojiti vožnju za roller coaster.

 

beogradnocu.com