Magazin

Postoje žene koje ponosno nose, čak i ističu svoje godine. Međutim, po nekim istraživanjima, više je onih koje baš i ne vole brojke. Naročito one žene koje su zgazile tridesetu. Tada već počinju da vode računa o svemu, a društvene mreže su doprinele tome da se o fotografijama posebno vodi računa. Da li je stomak uvučen, da li je dekolte na svom mestu, jesu li noge prekrštene tako da se ne vidi celulit. Drage dame, zabluda! Evo šta najviše odaje vaše godine na fotkama.

0100Na prvom mestu su šake. Verovali  ili ne, žene u svetu odavno su prestale da ubrizgavaju botoks u lice, ali su zato povele računa o rukama. Dakle, ako nemate reprezentativne šake poput devojke na slici potrudite se da ih ne stavljate u prvi plan na fotkama.

pazuh i sake

Drugo mesto zauzima pazuh. Ako ste baš toliki perfekcionista da brinete o svakom detalju, podizanje ruke nije idealno rešenje za fotku. Osim ako niste zgodni kao devojka sa slike.

abvNa trećem mestu su kolena. Uvek je bolje da ih blago savijete nego da ih potpuno ispravite. Ako na ove savete pridodamo i neki dobar filter, dvadesetu nećete preći nikada.

beogradnocu.com