Kolumne, Ljubav, vesti

Ako mislite da vas shvati ozbiljno, ovo nikad nemojte obući na prvom sastanku. Uzbuđene ste jer ćete se videti sa svojom simpatijom po prvi put i želite da ostavite najbolji mogući utisak. U želji da se prikažu u najboljem svetlu, devojke često promaše temu ili idu iz krajnosti u krajnost. Ovih 10 odevnih predmeta ne dolaze u obzir, ako vam je stalo da vas momak ne shvati pogrešno.

1. Pantalone koje imaju spuštene prepone-u ovim pantalonama, farmerkama, trenerkama, devojke izgledaju ili kao da nose pelene, ili kao da su zakasnile na veliku nuždu. Momci organski ne podnose ovaj tip pantalona, a vi delujete neozbiljno, iako možda držite korak sa trendom.

2. Animal print-to je najčešće upotrebljavan dezen u filmovima za odrasle. S razlogom. Imajte to na umu, drage dame.

ovo nikad nemojte obuci na prvom sastanku.jpg1

3. Prekratke haljine, suknje, šorceve-ako mislite da vas pozove i na drugi i treći sastanak, a ne samo u spavaću sobu, imajte meru i sakrijte crte ispod guze. Prekratke stvari i u izlasku deluju vulgarno, a momcima pale alarm da ste devojka za jednu noć.

4. Dubok dekolte-ovde važi isto kao i za prekratke stvari, ne otkrivajte previše ako želite da se on zainteresuje za to što pričate, a ne za ono što posedujete i čemu je mesto iza zatvorenih vrata.

ovo nikad nemojte obuci na prvom sastanku

5.UGG čizme-iako ih mi devojke obožavamo, momcima su grozne. Nimalo seksi, poput patofni, one su krajnji izbor za prvi sastanak.

6. Previsoke štikle-štikle kao takve su ok, jer momku pokazuju da smo se potrudile, da nam je bilo važno što izlazimo s njim, ali štikla od 12 i 15 cm ostavlja potpuno drugačiji utisak. To ne želimo.

7. Trenerka-sem kad se oboje ne dogovorite i napravite fazon, trenerka kao izbor za prvi sastanak je nedopustiva, šalje neozbiljnu sliku.

Idealno za sastanak leti je romantična haljinica do iznad kolena, a zimi uska rolka, uska duboka suknja i kožne duboke čizme tako da se vide kolena. Momci vole kad se za njih sredimo, ali najviše vole kad im damo pravog povoda da nas pozovu i na drugi sastanak.

ovo nikad nemojte obuci na prvom sastanku.jpg3

 

Tekst se ni u kom slučaju ne odnosi na osobe sa fotografija

beogradnocu.com