Magazin

Ponela vas je dobra atmosfera u kafani, pogodila vas je pesma... Popeli ste se na stolicu tako da svi ostali mogu da vas vide... Ipak, koliko god bili u zanosu obratite pažnju na sitnice, kako ne biste smetali ostalim gostima, a i kako bi vama bilo ugodno.

sto 3

Ako ste obukli mini suknju, obratite pažnju na ljude koji su vam iza leđa. Verujemo da vam nije cilj da vam svi vide zadnjicu iz žablje perspektive. Šalu na stranu, ono što može zasmetati ostalim gostima, kao što im može prijati vaše izazovno đuskanje je cigareta u ruci. Često se dešava da žar ili pepeo spadne pre nego što vi sa visine stgnete do pepeljare. Zato obratite pažnju na taj detalj.

sto 2

Čaša u ruci, takođe može biti problem, sigurno ne biste voleli da izgubite ravnotežu i polijete nekog. No, sa druge strane, povedite računa o sebi, nemojte se penjati po svaku cenu da ne biste završili na podu. Štikle u kombinaciji sa drvenim stolicama nisu najsrećnije rešenje. Ako ste toliko opušteni da se izuvate pre penjanja na stolicu ili čak sto, onda ne zaboravite gde ste ostavili vaše sandalice, da ne biste morali da ih tražite po lokalu.

beogradnocu.com