vesti

Ako ste se pitali šta je hedonizam na pravom ste mestu.

Bar Champange and Cigar DiWine je bar koji naprosto morate da doživite. Sutra vas na ovom lepom mestu čeka Dejan Ćosić  koji će vam dočarati Jazz and Blues Night.

bar Champagne and Cigar DiWine

 Fotografisano u Bar Champagne and Cigar DiWine

Bar Champange and Cigar DiWine je bar kao stvoren za uživanje, ovde je sve podređeno vrhunskom hedonizmu koji zaslužujete i koji treba sebi da priuštite. Bar Champange and Cigar DiWine je mesto na kom se okuplja veoma fina ekipa, to su ljudi sa stilom koji znaju da uživaju u svakom trenutku koji prožive, a Jazz and Blues Night će samo doprineti kvalitetu tog uživanja.

U četvrtak na ovom malo je reći savršenom mestu čekaju Vanja i Dule i savršeno Pop Veče koje vraća miris neki starih vremena kada se uživalo u odličnoj muzici. Enterijer Champange and Cigar DiWine bara je savršen i to nije fraza, toliko lepo i odmereno je sve uklopljeno, svaki detalj je baš na mestu na kom i treba da bude.

bar Champagne and Cigar DiWine

Fotografisano u Bar Champagne and Cigar DiWine

U petak vas u Champagne and Cigar DiWine baru čeka Jazz Veče i sjajni Dušan Vukmirović koji će vam na saksofonu  dočarati sve najlepše što se sa Jazzom može dovesti u vezu. Ovde imate priliku da okusite najfinija vina sa svih krajeva sveta, ovaj bar je idelana prilika da se prepustite ukusu konjaka i zapalite tompus, da u vrhunskom ambijentu, uz vrhunsku muziku u najlepšem društvu doživite najlepše trenutke u svom životu.

U subotu vas u najlepšem i najprefinjenijem baru u gradu očekuju odlični Vanja i Dule koji vam donose predivne pop note koje će vas razgaliti u potpunosti.  Bar Champange and Cigar DiWine je nešto najlepše što se dogodilo Beogradu, neka bude i ono najlepše što će se dogoditi i vama, priuštite to sebi i dobićete provod za koji ćete želeti da traje zauvek.

bar Champagne and Cigar DiWine

Fotografisano u Bar Champagne and Cigar DiWine

Bar Champange and Cigar DiWine je fino mesto, koje posećuju samo odabrani gosti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi jedva čekamo da vas vidimo u Champange and Cigar DiWine baru, kada posetite to mesto upoznaćete i onu mondensku stranu Beograda, vidimo se u odabranom društvu.

 

beogradnocu.com