vesti

Ako ste za jedan randevu, svi na Acapulco!

Acapulco , jedan od najpoznatijih i najstarijih splavova na obali kod Hotela Jugoslavija nikada nije prestao da bude mesto dobrog provoda. Ako večeras, dođete na ovaj splav, uživaćete u muzici Randevu benda.

Ovaj muški trio uvek na svojim nastupima je u pratnji ženskih vokala sa kojima zajedno prave fenomenalanu atmosferu. Ovaj bend svira i zabavnu i narodnu muziku i ima takav repertoar koji goste već u prvih sat vremena provoda sve postavi na noge.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ukoliko večeras ne stignete da dođete na Acapulco, ne brinite, jer su vrata ovog splava uvek otvorena za goste. U nedelju se takođe na ovom mestu organizuje fenomenalna žurka uz Slavena Đukanovića. „Svirajte mi onu Tominu“ poručuje u svojoj pesmi  pevač koji obavezno na svakom svom nastupu pravi odličnu atmosferu. Rođak Mila Đukanovića uživa u svom poslu, a gosti Acapulca sa njegovog nastupa odlaze u ranim jutarnjim časovima.

Sajt beogradnocu.com vam je dao jedan odličan predlog gde možete da se provedete ovog vikenda, a ukoliko budete imali želju da nastavite sa provodom na splavu Acapulco , to možete učiniti već u sredu kada uz Koktel bend počinje nedelja ludog provoda na ovom splavu.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Fotografi našeg sajta su zabeležili provod tokom prethodnih nedelja i na splavu Acapulco , pa pogledajte koje vam se veče najviše dopada i rezervišite svoje mesto na vreme. Dovoljno je da pozovete naš Call Centar 063 33 33 44 ili da Online  jednim klikom na našem sajtu obezbedite sebi mesto.

Uživajte u provodu, jer to nudi samo beogradnocu.com!