vesti

Al’ se ovde dobro provodi, baš.

Do večere vreme je kratko, za provod i nešto slatko, da odbiješ to ne vredi, da se kafana Balkanika ne uvredi… Nastavljamo dobar provod u vašoj omiljenoj kafani Balkanika. Spremite se ove nedelje za originalan zvuk, muziku i glas sjajnih pevača koji vas očekuju.

Već odavno znamo da sjajna atmosfera i pravi kafanski provod u kafani Balkanika nikad ne izostaje, a to ćete se uveriti sutra 19. februara.  Ove srede samo za vaše oči, uši i dušu nastupa neponovljivi Sloba Miletić i Aleksa Radovanović.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Spremite se za pop, folk i starogradske hitove do jutra, i još mnoštvo iznenađenja. A u petak 21. februara, ne propustite nastup neodoljive i šarmantne profesionalke koja već dugo nastupa u prestoničkim kafanama i važi za jednu od najvećih zabavljača kad je dobar provodu pitanju - Katarina Živković.

Ova pevačica nedavno je postala zvanično beograđanka kada je izjavila da je napokon, nakon dužeg vremena kupila svoj stan i da više nije podstana. Verujemo da će već u petak, na svom nastupu u kafani Balkanika to i proslaviti sa gostima. Inače, Živkovićeva je odavno Beograđanka ako se uzme u obzir to da je jedna od zvezda „Granda “ koje u Beogradu najviše nastupaju.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Narednog dana, u subotu 22. februara, na repertoaru kafane Balkanika je Filip Mitrović. Filip je učesnik Prvog glasa Srbije i rijalitija Farma. Filip pokazuje svoje vokalne sposobnosti, najpre u bendu 31. oktobar, a zatim u grupi Energetski krug. Obrade velikih svetskih i domaćih rokenrol hitova predstavljali su za njega veliki izazov i odličnu školu.

Bendovi su često svoj repertoar prilagođavali kvalitetu njegovog glasa, gde već na početku svoje pevačke karijere biva okarakterisan kao: „mali“ koji može sve živo da otpeva. Dajući grupi upravo naziv 31. oktobar (što predstavlja datum njegovog rođenja), Filip želi da utka svoju harizmatičnost u postojanje jedne kompleksne celine zvane bend. Ne propustite da čujete ovoj majstora kako zvuči u kafani Balkanika.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Balkanika možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com