Najave, vesti

Dragana Mirković se od samog starta svoje karijere postavila kao veliki profesionalac. Svojim nenametljivim, a profesionalnim stavom i nespornim pevačkim kvalitetom koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim, Dragana je grabila napred, polako, ali sigurno!

Protekle nedelje smo vas podsetili na period Draganine karijere u kom je izdala album "Najlepši par", danas se podsećamo perioda Draganine karijere, kada je ona bez preterane pompe, reklame, čak i bez promene imidža zabeležila još jedan veliki i dugo prepričavani uspeh s albumom "Pomisli želju". Naime, Dragana je i ovaj album prodala u zavidnom tiražu od preko 400 000 nosača zvuka. Publika je odlično prihvatila Draganine nove pesme, a sa ovog albuma se izdvajaju hitovi koji su moglo bi se reći i stub dalje Draganine karijere. Na ovom albumu su bile pesme "Mamina i tatina" i "Cvete moj". Iako je album od strane publike dočekan sa velikim ovacijama, osetilo se da je za nijansu slabiji od prethodnih albuma, što je i bio jedan od uzroka prekida saradnje Dragane Mirković sa Južnim vetrom. Pošto je Dragana uvek težila nekim višim ciljevima i želela da pesme koje prezentuje svojoj publici budu uvek na najvišem nivou i da budu u skladu sa svetskim trendovima, zbog nemogućnosti da menja svoju muziku i pesme i da više uloži u spotove i reklamu odlučujila da stavi tačku na njihovu saradnju i da dalju karijeru nastavi sama.

Istovremeno su se između ostalih članova dešavali sukobi i nesuglasice, nakon čega iz cele priče istupaju Savo Bojić i Perica Zdravković, što dovodi do kompletne promene u sastavu Južnog vetra. Iako su se iza zavese dešavale teške i mučne stvari, pred publikom se sve odvijalo najsjajnije, pa se tako pevalo i igralo uz "Mamina i tatina" i "Cvete moj", dok su pesme "Jeleni košute ljube", a naročito "Oprosti što ti smetam" ponele epitete najvećih Draganinih balada. Dragani, nije bilo jednostavano da u daljoj izgradnji svoje karijere nastavi sama, ali na svu sreću uz veliku podršku svog prijatelja i menadžera Rake Đokića, Dragana 1990. godine kreće na svoju prvu veliku jugoslovensku turneju kojom odmah doživljava veliki uspeh. Turneja po svim bivšim republikama ex-Jugoslavije, 50 dana, 50 gradova i neki novi rekordi.

Kulminacija sledi kada početkom 1991. godine osvaja drugi oskar popularnosti za pevačicu godine i kada na Poselu, godine u velikoj konkurenciji pevača ubedljivo pobeđuje po drugi put! Dragana je u ovom periodu održala i dva fantastična solistička koncerta u Beogradu, na kojima je još jednom pokazala da je Jugoslavija dobila pevačicu koja će ostaviti veliki trag na muzičkoj mapi naše zemlje. Dolazi do smene na estradnom tronu i posle Vesne Zmijanac, folk estrada dobija novu kraljicu - Draganu Mirković!

Budite 3. oktobra sa našom velikom zvezdom i sjajnom pevačicom Draganom Mirković, koja će kao simbol jednog vremena, zauvek diktirati tempo muzike koja se poštuje, sluša i voli!

Rezervišete vaše karte preko oficijalnog medijskog sponzora ovog spektakularnog koncerta - beogradnocu.com!

Karte za koncert su već u pretprodaji i kreću se od 1.000 do 2.200 dinara. Naime postoje karte od 1.000 dinara (nivo 400 II kategorija), 1.200 dinara (nivo 400 I kategorija), zatim 1.500 dinara (parter), 1.800 dinara (nivo 200 III kategorija), a tu su i one od 2.000 dinara (nivo 200 II kategorija) kao i 2.200 dinara (nivo 200 I kategorija). Cena karte za fan pit 2.000 dinara. Naravno, za one koji žele da iskuse svaki detalj ovog spektakla, tu je Vip loža.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u gotovini ili preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji ili inostranstvu. Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili rezervišite Online, na najjednostavniji način, ulaznicu za spektakularni koncert Dragane Mirković!