Stara Pesma, vesti

Ekskluzivno Aleksandra Bursać otkriva detlje ljubavne veze sa četiri godine mlađim studentom iz Crne Gore!

Slatka i vesela Zvezda Granda, Aleksandra Bursać uhvaćena je prošle nedelje kako se sa priateljima provodi u kafani Stara Pesma. Pevala je i pila do jutra ne osvrćući se ni na kamere ni na fotoaparate. Njoj je bio važan samo provod i toliko je uživala da je bez prestanka pevušila hitove svojih kolega. Samo za Vas, koji voliti lude Beogradske noći i pratite ih na našem sajtu, pozvali smo Aleksandru i ona nam je otkrila sve ono o čemu je do sada ćutala.

Prošlog petka, noć nakon izlaska do jutra, odletela si u Crnu Goru. Priča se da si otišla u zagrljaj svog dragog?

Da, otputovala sam na nastup u Crnu Goru, tačnije u Ulcinj, gde sam pevala sa Jelenom Kostov. Bilo je lepo, ali na žalost nisam videla svog dragog. On ima puno obaveza oko fakulteta, a ja oko nastupa pa nismo uspeli da se vidimo.

Aleksandra je već dve godine u emotivnoj vezi sa momkom čije ime nije htela da otkrije, ali nam je ipak ispričala nešto oo njemu.

Moj momak je divan, veoma smo zaljubljeni i srećni. On je četri godne mlađi od mene, ali je izuzetno zreo i jako nam je lepo. Želela bih da imamo više vremea za nas, jer od profesionalnih obaveza ne možemo da se posvetimo jedno drugom onoliko koliko bismo to želeli. Evo recimo, nismo se videli već mesec dana i jedva čekam da završim sa ispitima i odmah idem kod njega na pet, šest dana.

Kako vam uspeva veza na daljinu?

Uh to je zaista teško pitanje. Volimo se i to je ključ svega, ali iskreno, da sam znala kolio će biti teško i koliko će mi nedostajati ne bih se upuštala u takvu vezu. ali nije mi žao jer kada smo zajedno provodimo veoma lepo i kvalitetno vreme.

Aleksandra je uzoran student Fakulteta za kulturu i medije na Megatrend Univerzitetu. Pitali smo je koliko joj pevanje dozvoljava da studira i kako sve postiže

Pevanje mi oduzima dosta vremena, ali ja to volim i ne bunim se. Sada imam ispite i planiram da u ovom roku položim tri predmeta tako da u roku završim četvrtu godinu. Ima teških predmeta, zbog posla ne stižem da izađem i položim sve testove i kolokvijume, ali kad dođe ispitni rok ja zagrejem stolicu i onda položim.

Kažeš da imaš puno posla. Gde nastupaš?

Nastupam po celoj Srbiji, u Crnoj Gori, Sloveniji i Austriji. Veoma sam srećna jer moj menadžer iz Granada ugovara sve i jako lepo sarađujemo. U Beogradu pevam s vremena na vreme u Fensi kafani i klubu Vanilla. Sada kreće i sezona kada se organizuju svadbe tako da ću biti još više zauzeta, ali ponavljam, ja to volim.

Ima li nešto novo u tvojoj karijeri?

Uh ima! Veoma puno radim i uskoro ću izdati novi single, naravno za Grand. Detalje ne mogu da otkrivam, ali u Maju vas očekuje novi hit!

Da li će biti novina i na polju tvog imidža?

Da! rešila sam da malo poradim na imidžu jer su mi mnogi zamerali. Sve haljinice sam slkonila i u moj orman su ušle helanke i sve one mladalačke krpice koje se sada nose. Biću potpuno u teenage fazonu.

Kada smo kod odevanja, da li imaš stilistu ili se sama brineš o svojoj garderobi za nastup?

O mom izgledu se brinem sama, ali su moje drugarice veliki kritičari i pomoć pri izboru garderobe za nastup.

Aleksandra Bursac Grand

Za kraj smo pitali Aleksandru i gde namerava da izađe ove nedelje?

Pa naravno u kafanu Stara Pesma. To je moja omiljena kafana jer tamo rade moji prijatelji. Dogovaram se sa Darkom Lazićem i drugim drugarima iz Granda i mislim da će Zvezde Granda i ovog četvrtka  da lumpuju na istom mestu.

Razgovor sa Aleksandrm je završen uz obećanje da ćemo već krajem Maja moći da je čujemo kako peva i svoju novu pesmu u nekom od beogradskih klubova. Ekipa www.beogradnocu.com će svakako biti na mestu najboljeg provoda i uslikati kako se vesele zvezde Granda u kafani Stara Pesma.

 

beogradnocu.com