Štikla i Burence, vesti

Aleksandra Bursać u kafanskom provodu.

Kafana Štikla i Burence sinoć je bila izbor za idealan provod. Ko je sinoć bio tamo imao je prilike da se veseli sa Aleksandrom Bursać  i Manuelom Stojanovićem, koji je učestovao u Velikom Bratu.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Aleksandra Bursać se prvi put se prijavila za drugu sezonu Zvezda Granda 2005. godine, ali je nažalost pred ulazak u top 12 ispala! Iako mnogo razočarana nastavila je da peva sa Blizancima po klubovima i 2008. godine ponovo se prijavila i opet i pred samu Arenu ispala, ali ipak se plasirala u top 12! Na kompilaciji Zvezde Granda snimila je pesmu "Padale su kiše" koja je bila letnji hit! Pojavila se na III Axal Grand Festivalu sa Pesmom "Kad mi kažeš",ali nažalost nije prošla u finale. Njen singl "Dobri momci ne postoje" publika je veoma lepo prihvatila.

kafana Štikla i Burence

 Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Manuel Stojanović je učestovao u reality-ju Veliki Brat. Ovaj mladić iz Pirota je strastveni zaljubljenik u fudbal i uzor mu je Kristijano Ronaldo. U kući Velikog Brata ostao je zapamćen po simpatijama sa mnogim damam koje su učestvovale u tom reality-ju, nakon izlaska iz kuće započeo je romansu sa atraktivnom voditeljkom emisije Exkluziv Jelenom Žeželj o kojoj su mediji dosta pisali.

kafana Štikla i Burence

 Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Sinoć je u kafani Štikla i Burence naše poznate face uveseljavao Miloš Vujanović koji je postao poznat po kreiranju sjajne atmosfere i stvaranju opšteg veselja, on uvek digne kafanu na noge o čemu svedoče  i fotografije.

Kafana Štikla i Burence najsajnija je luča vaših nezaboravnih provoda, ona je uzdanica najveselijih noći, a sinoć uz Miloša Vujanovića bilo je više nego čarobno i svi su uživali u najveselijim momentima svog noćnog života koji zasigurno postoje samo u kafani Štikla i Burence. Večeras vas u kafani Štikla i Burence uveseljava Nevena- Nensy i biće ludo. Kafana Štikla i Burence je sve što vam treba da bi provod bio sjajan, neponovljiv i najbolji, dođite i uverite se u to.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Rezervaciju sjajnog kafanskog momenta možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda. I mi volimo i štikle, a i bure prepuno lepog pića, a sve to i još više od toga čeka vas u kafani Štikla i Burence šta vam treba više od toga.

 

beogradnocu.com