vesti

Allegro Band u klubu u klubu Hill.

Još jedna luda nedelja je pred nama, samo u klubu Hill, sa fantastičnom žurkom i najboljim pevačima. Ako ste u nedoumici gde da izađete i gde je odličan provod, pravac na “brdo”, jer vas u četvrtak 14. novembra čeka fantastična ekipa – Allegro Band! Atmosfera sa ovim muzičkim umetnicima dostići će svoj vrhunac, a vi ne dozvolite da to propustite.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Allegro Band je sastavljen od vrsnih muzičara iz Obrenovca. Sladjana, ženski vokal , grupe koja odlično svira i pravi veoma dobru atmosferu poznata nam je od ranije iz grupe Frenky.  Pesme koje su ih izdvojili iz mase novokomponovanih pop-folk grupa su: “Kao da nema me”, “Živim za to”, “Izdao si me”, “Pesma o nama” i mnoge druge.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ovaj sjajni bend gostuje u najboljim klubovima širom ex YU kao i u mnogim klubovima u inostranstvu. Allegro Bend je do sada izdao tri albuma, a jedna od najnovijih pesama koju je bend snimio sa pevačem Adilom zove se “Život bez tebe ne živim”.

Klub Hill je poznat po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu, najvećih estradnih zvezda. U ponudi kluba Hill možete uživati u raznim pićima stranih brendova. Kokteli, vina, rakije, šta god poželite osoblje kluba Hill je uvek na usluzi da vam ispuni svaku želju.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ono što je sigurno, ukoliko klub Hill bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com