Vanilla, vesti

Allegro Band u klubu Vanilla.

U sredu 27. novembra u klubu Vanilla nastup će održati, na oduševljenje mnogih, klupski veoma traženi sastav Allegro Band. Svojim pesmama učiniće da se osećate zaista izvanredno, i da ovu sredu pamtite po najboljem provodu.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Uživaćete u numerama kao što su „Život bez tebe ne živim“, „Neka ide život“, „Živim za to“, „Na tvojoj strani“ i u ostalim popularnim hitovima ovog izvanrednog sastava koji uvek napravi atmosferu za pamćenje, i drži goste na nogama tokom čitave večeri. Očekuje vas puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja, kao i usluga na svetskom nivou.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

I nakon nastupa Allegro Band-a provod u klubu Vanilla nastavlja da dominira prestoničkim noćnim životom. U petak  na ovom sjajnom mestu očekuje vas atraktivna Marina Tadić, koja će nesumnjivo oduševiti muški deo publike svojim izgledom, a devojke će, kao i uvek uživati u njenom fantastičnom vokalu. Subota je rezervisana za lud provod uz Jadranku Barjaktarević i Nenada Jovanovića, koji će se pobrinuti da iskusite pravi spektakl.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

U iščekivanju ovih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji klub Vanilla nudi. Obezbedite sebi jedinstveni provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Vanilla.

 

beogradnocu.com