Najave, vesti

Allegro Band vam predstavlja nešto potpuno drugačije.

Još jedna luda nedelja je pred nama, samo u klubu Hill, sa fantastičnom žurkom i najboljim pevačima. Ako ste u nedoumici gde da izađete i gde je odličan provod, pravac na “brdo”, jer vas večeras, 3. aprila, čeka fantastična ekipa – Allegro Band!

klub hill

Fotografisano u Klub Hill

Atmosfera sa ovim muzičkim umetnicima dostići će svoj vrhunac, a vi ne dozvolite da to propustite. Allegro Band je sastavljen od vrsnih muzičara iz Obrenovca. Slađana, ženski vokal grupe koja odlično svira i pravi veoma dobru atmosferu, poznata nam je od ranije iz grupe Frenky. Pesme koje su ih izdvojili iz mase novokomponovanih pop-folk grupa su: "Kao da nema me", "Živim za to", "Izdao si me", "Pesma o nama" i mnoge druge.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ovaj sjajni bend gostuje u najboljim klubovima širom ex YU kao i u mnogim klubovima u inostranstvu. Allegro Band trenutno radi na novim pesmama i spotovima, koje će, kako kažu, biti veliko iznenađenje za publiku, jer su drugačije u odnosu na šta su svi navikli. Očekuje se i saradnja sa jednim bugarskim autorom, zato ne dozvolite da propustite da čujete Allegro Band u klubu Hill, jer možda se baš budete iznenadili šta vas čeka.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Besplatno rezervišite vaše mesto na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com