Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Čisto da vas podsetimo da je večeras otvaranje novog kluba  Aloha  i da treba da dođete i uverite se zašto će biti jedno od najboljih mesta za provod u gradu. Naravno, u slučaju da ste sprečeni, klub Aloha će vas rado dočekati i sledećeg dana tj. u subotu, 28. novembra kada će se DJ Igor i DJ Marchez pobrinuti da provod bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja!

Fenomenalan muzički program, odlična atmosfera, velike količine pića, egzotični kokteli i još mnoga iznenađenja vas čekaju! Savremen i atraktivan prostor, kao i kvalitetno ozvučenje, izdvajaju novi klub Aloha od ostalih klubova.

Zbog velikog interesovanja pozivamo vas da rezerivišete svoje mesto na vreme! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com