Vanilla, vesti

Ana Nikolić luduje u klubu Vanilla.

Fotografi portala beogradnocu.com definitivno ne propuštaju najbolje prestoničke žurke. Sinoć su se provodilu u klubu Vanilla na nastupu jednog od najpopularnijeg sastava u regionu, Lexington benda. Provodeći se i beležići svojim objektivima fantastičnu atmosferu u klubu Vanilla „uhvatili“ su i atraktivnu pop pevačicu Anu Nikolić u ludom provodu.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Ana Nikolić izgledala je bolje nego ikada, a svojim stajlingom zadala je domaći zadatak većini estrade. Ana je bukvalno izgledala kao devojka od „milion dolara“. Ipak, najlepši aksesoar na njoj bio je osmeh na njenom licu i vidno dobro rapsoloženje. Energična Ana maksimalno je uživala u svim čarima fantastičnog provoda i najvećim hitovima Lexington benda.

Ana Nikolić je, razume se, bila je prava atrakcija večeri, a muški deo publike je i više nego uživao, što u muzici, što u Aninom prelepom stasu koji svakoga ostavlja bez daha.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Da li je Ana Nikolić toliko dobro raspoložena bila jer je emotivno zadovoljna, nakon skorašnjeg putovanja na Tajland, ostaje nam samo da nagađamo. Dok jedni smatraju da je, kada je njen novi dečko u pitanju, reč o švajcarskom biznismenu, drugi tvrde da je čovek poreklom iz Austrije, ali da su mu poslovni kontakti usmereni na Ženevu. Pored nagađanja, takođe možemo i da uživamo u njenim fotografijama iz kluba Vanilla, gde se jasno vidi spektakularna atmosfera na svetskom nivou i provod za pamćenje.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Proverite i vi zašto se poznati provode u klubu Vanilla! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com