Vanilla, vesti

Anastasija Ražnatović odabrala provod u Vanilli.

U jednom od najomiljenijih klubova Vanilli, sinoć je dobar provod potražila i Anastasija Ražnatović. Ova prelepa mlada dama u sjajnom raspoloženju provodila se uz sjajan muzički tempo koji diktira Lexington bend koji već tradicionalno utorkom žari i pali u Vanilli.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Da joj je provod prijao vidi se i na fotografijama koju su samo za vas upriličili naši neumorni fotografi, koji vam daruju delić usijane atmosfere iz neponovljive Vanille. Anastasija, koja je vrhunski muzički talenat, pažljivo je slušala muzički odabir Lexingtona i uživala.

Da je raspoloženje bilo na gasu, videlo se i među svim prisutnima koji nisu krili svoje oduševljenje već tradicionalno sjajnim provodom koji u Vanilli Lexington garantuje svakog utorka i nikada ne izneveri. Vanilla je noćna kraljica po svim parametrima koje nesebično poklanja. Ovaj savršeno "upakovan" prostor emituje energiju čija frekvencija od uvek garantuje najbolji i neponovljivi provod.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Pod blještavim svetlom, petkom u Vanilli sa vama se provodi Marina Tadić. Ovaj renomirani klub, zna šta je dobra nota i to deli sa vama svakog petka kada se noćni život Beograda zove veoma jednostavno, Vanilla.

Subotom, svi planiraju provod u Vanilli jer tamo nastupaju Jadranka Barjaktarević i Nenad Jovanović, koji su kao sjajno uigran tim već osvojili svaki pedalj noćne ludnice u velegradu i prizivaju sve noćne ptice. Subotom je Vanilla stanica najlepših devojaka u gradu koje znaju gde je provod proveren i zagrantovan. Vanilla je svojim šarmom zagospodarila Beogradom. I na pomen samog imena kluba svi znaju na kakav kvalitet i sjaj mogu da računaju. Harizmatična usluga koju Vanilla nudi takođe se uvukla gostima pod kožu. Svi znaju sa kakvom pažnjom i emocijom bude ispoštovana svaka želja gosta.

klub Vanila

Fotografisano u Klub Vanilla

Vanilla je svojim brižno odnegovanim polsovanjem osigurala mesto najboljeg, najželjenijeg i najfantastičnijeg provoda u prestonici. Ovaj klub je svojom prijateljskom orijentacijom samo potvrdio da je provod slatkog i nenadmašivog ukusa, kao Vanilla. Zasladite i vi svoj provod i rezervišite svoje mesto na vreme - putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com