Vanilla, vesti

Anastasija Ražnatović se provodila u Vanilli.

Klub Vanilla sinoć je bio premali da primi sve ljubitelje dobrog noćnog života srpske prestonice.  U dobrim pesmama Jadranke Barjaktarević i Nenada Jovanovića , uživala je i Anastasija Ražnatović, ćerka naše poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Anastasija se sa društvom odlično provodila, kao i svi gosti koji su sinoć pravili haos u jednom od najpopularnijih klubova naše prestonice – klubu Vanilla.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Kako neki mediji pišu, izgleda da se mlađana Ražnatovićeva prijavila ove godine za učešće u muzičkom šou programu "X faktor", koji je od oktobra počeo da se prikazuje na TV "Pink". Javnost je inače, nekoliko puta imala prilike da se uveri u Anastasijin talenat, budući da je svoje izvedbe poznatih hitova kačila na društvene mreže. Ona voli da peva i Cecine pesme, te je svoje fanove obradovala upravo numerom svoje majke “Idi dok si mlad”. Inače, Anastasija ima mnogo fanova na društvenim mrežama, a njen profil na Fejsbuku prati oko skoro 200 hiljada ljudi.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Već u utorak,  u klubu Vanilla vas očekuje fenomenalni Lexington Bend, ne propustite!

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Zašto ne smete da propustite provod u klubu Vanilla, pogledajte u našoj galeriji! Tamo se nalaze fotografije nainteresantnijih momenata vašeg noćnog provoda u ovom beogradskom klubu. Nakon toga, ne preostaje vam ništa drugo nego da odmah rezervišete svoje mesto za maksimalno uživanje! To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com