Beograd, Najave, Najbolje kafane, Plavi Anđeo

Kafana Plavi Anđeo je i ove nedelje za vas spremila spektakl! Večeras će za veselu atmosferu u idiličnom ambijentu biti zaduženi Mišel Gvozdanović i Sanja Barbi uz promociju vina kuće 0,2 za samo 120 din, dok vas u sredu čeka promocija svih koktela po ceni od 220 din a pevaju Marija Šolaja i Stevan. U četvrtak vas očekuje prava anđeoska atmosfera uz Milicu Atanacković i Stevicu Kovačević i promocija Smirnofa i 4 red bula za samo 4200 din.

plandj1

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

U petak vas očekuje spektakl za koji će biti zadužen Libero Band i promocija Ballantines i 4 red bula 4200 din, dok će u subotu za vas pevati Sanja Barbi i Boban Petaric a na promociji će biti flaša Johnnie Walker-a za 4950 din. U nedelju vas očekuje Stevica Kovačević uz pratnju trbušne plesačice Nevene Salome i promocija Jagger-a po ceni od 150 din i nargile za 400, Odaberite neki dan (a to može da bude i svaki dan) i obavezno svratite.

plandj3

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

Rezervaciju možete izvršiti besplatno putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

plandj4

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com