Fensi Kafana, vesti

Andreana Čekić i Kosmajac u Fensi kafani!

Ukoliko ste željni dobrog provoda, pravi izbor za završetak vašeg vikenda je Fensi kafana. Naime, u nedelju 15. septembra u ovoj popularnoj prestoničkoj kafani nastup će održati atraktivna Andreana Čekić i Kosmajac. Pored neverovatno dobre muzike i standardno vrhunske atmosfere, među gostima se očekuje dosta ličnosti sa estrade, kojima je  Fensi kafana jedno od omiljenih mesta za provod.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

Andreana Čekić i Rade Kosmajac već su uigrani duo. Oni na svakom nastupu prirede nezaboravno veče svim gostima Fensi kafane. Dobrim narodnim pesmama i prelepim, specifičnim vokalom atraktivna pevačica uvek drži masu na nogama, do ranih jutarnjih časova. Sjajan provod je zagarantovan, sudeći po tome što se njihovi zajednički nastupi dugo prepričavaju uz pregršt komplimenata.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

Fotografi portala beogradnocu.com su tokom čitave protekle sezone uživali u Fensi kafani i fotografisali vaš sevdah! Pogledajte šta su svojim objektivom sačuvali od zaborava i uverite se u neopisivu količinu pozitivne energije koja uvek vlada Fensi kafanom!

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete obezbediti sebi najbolji provod u gradu, na najjednostavniji način. Zbog velikog interesovanja, kontaktirajte nas da ne biste propustili sjajan nastup Andreane Čekić i Kosmajaca, u Fensi kafani. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala dešavanja u ovoj beogradskoj kafani.

 

beogradnocu.com