Poznati, Stefan Braun, vesti

Andrija Aki Marković pokazuje humanost.

Popularni beogradski klub Mr. Stefan Braun, sinoć je ugostio mnogo ljudi koji znaju kako da se dobro provedu, a među njima je bio i Andrija Marković Aki.

Klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Mr. Stefan Braun

Kao što već znamo, ponedeljkom je u Stefan Braunu humanitarna žurka i "Veče poznatih", pa je tako, u gužvi, ugledan i Aki, naša poznata "Zvezda Granda" i pevač kog smo malo bolje upoznali u riality show-u “Farma”. Domaćin humanitarne večeri u Braunu bio je naravno, Vlada Stanojević.

Zvezda Granda Andrija Marković, prošle godine je premijerno izveo svoju novu pesmu "Iskoristi me", al njegova najpoznatija pesma je "Slab sam na plavuše" . Kako se ovaj šarmer provodio sinoć u klubu Mr. Stefan Braun, možete videti na fotografijama vašeg omiljenog portala – beogradnocu.com. Naše budno oko prati i ništa ne propušta.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Mr. Stefan Braun 

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online, a u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com