Beograd, Kod Glumca, Najave, Najbolje kafane, Nikola Bjelogrlić, vesti

Ukoliko želite mesto vrhunskog provoda onda je ovog vikenda kafana Kod Glumca pravo mesto za vas! Zabava počinje u petak kada će se Aleksandra Marjanović, Nikola Bjelogrlić i Nina Đumić pobrinuti da veče bude spektakularno i da nadmaši sva vaša očekivanja. U subotu nastavljamo vrhunski provod uz sjajnu muzičku ekipu inače poznatu po držanju atmosfere na najvišem nivou - za vas pevaju Ivana Milić & Boris Stjepanović. U nedelju vas čekaju Bilja Sečivanović, Nikola Bardak i Mladen Žikić koji će se postarati u sledeću nedelju udjete rasterećeni i veseli. Spremite se za vikend kvalitetne muzike i igranja do jutra, kvalitetno piće i pravo društvo koje vas čeka u ovoj kafani. Rezervišite Vaše mesto i vidimo se Kod Glumca!

glumac subota

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

glumac nedelja

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com