vesti

Arcus Bend u Semlin Baru.

Omiljeni vodič kroz noćni život Beograda će vam pomoći u odluci za večerašnji provod. Naime, jedinstveno mesto koje u poslednje vreme ne prestaje da oduševljava goste jeste bar Semlin Bar.

U Semlin Baru vas, kao i uvek, očekuje vrhunska atmosfera, puno pozitivne energije i neverovatno dobro raspoloženje.

Bar Semlin Bar

Fotografisano u Bar Semlin Bar

Večeras vaši domaćini biće već uveliko poznati po nastupima u mnogim kafanama i klubovima – čuveni Arcus Bend! Njihovi nastupi dugo se prepričavaju u superlativu, a na vama je da proverite zašto. Uz izvanrednu muziku i kvalitetnu svirku, očekuje vas provod do jutra.

Bar Semlin Bar

Fotografisano u Bar Semlin Bar

Bar Semlin Bar, pored dobre zabave, nudi svojim gostima uživanje po veoma pristupačnim cenama, prilagođenim svačijem džepu i besprekornu uslugu zahvaljujući divnom osoblju. Semlin Bar je odlično mesto za izlazak ukoliko su vam dosadili prepuni klubovi u centru grada i ukoliko ste “plitkog džepa”. Dođite i uverite se sami!

Da biste došli do bilo kakvih informacija vezanih za beogradski noćni život, pratite portal beogradnocu.com, i pogledajte našu galeriju fotografija koja svedoči o najboljem prestoničkom provodu.

Bar Semlin Bar

Fotografisano u Bar Semlin Bar

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u baru Semlin Bar. Vaš beogradnocu.com je uvek tu da vas obaveštava o svim novostima noćnog života u našoj prestonici.

 

beogradnocu.com