Novi Bitefartcafe, vesti

Arsen i Matija Dedić u Bitef Art Cafe-u.

U četvrtak 14. novembra u Bitef Art Cafe-u nastup će održati spektakularni Arsen Dedić, sa svojim sinom Matijom. Ovo će definitivno biti jedinstveno uživanje uz dosta emocija.

klub Bitef Art Kafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Bitef Art Cafe najavljuje "možda najlepši i najintimniji koncert do sada", ne samo zato što se radi o dva ogromna muzička imena, Arsenu i Matiji Dediću, već i zato što je to "zajednički koncert oca i sina - kažu da se njihova energija na bini zarazno širi publikom." Arsen Dedić, autentičan začetnik autorske pesme i literarne šansone koji je svojim posrednim radom značajno uticao na rok scenu u Jugoslaviji, učiniće ovu prestoničku noć neponovljivom.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Arsen i Matija Dedić će na zajedničkom nastupu u četvrtak 14. novembra izvesti hitove po kojima je Arsen Dedić poznat širom regiona, a celokupnoj atmosferi doprineće intimno izvođenje pesama uz klavirsku pratnju genijalnog Matije, jednog od najproslavljenijih evropskih pijanista današnjice. Ljubitelji Arsenove kantautorske muzike uživaće u pesmama: „Ono sve što znaš o meni“, “Tvoje nježne godine”, „O, mladosti“, “Zagrli me“, ali i u Arsenovoj poeziji, koju će podeliti sa posetiocima koncerta.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

U iščekivanju ovog zaista neponovljivog koncerta u Bitef Art Cafe-u, pogledajte kako su protekla dosadašnja dešavanja održana na ovom fantastičnom mestu. Za sve informacije povodom vodećih prestoničkih dešavanja, tu je beogradnocu.com. Sve detalje možete saznati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com