Beograd, Najave, Nova godina, vesti

BeGe Nova 17 naziv je žurke koju za vas sprema Dorćol Platz 31. decembra. Ako tražite za sebe i svoje društvo pravu beogradsku novogodišnju žurku sa savršenom aromom internacionalnog, pozivamo vas da se zaputite na Dorćol Platz i dočekate Novu 2017. godinu uz selekciju najboljeg što Beograd ima da ponudi na muzičkoj sceni. Za vas će biti tu Zemlja Gruva, Masai Warriors (Kid Kimi, Vuk Smiljanić, Zwein, Danijel Čehranov), Dj Manuel Fischer, Dj Marcism, Dj Bko i Bege Fank! Ovakvu muzičku ekipu na jednom mestu niste mogli ni da zamislite, a sada imate priliku da ih čujete sve zajedno na jednom mestu! Cena karte iznosi 1899 dinara i u cenu ulaze dva kupona za piće. Obezbedite svoje mesto na vreme na najluđoj beogradskoj žurci! Vidimo se!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Art Komuni Dorćol Platz možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com