Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Atlantis Event Center Ada pripremio je fenomenalan doček Nove godine koji će svakako nadmašiti sva Vaša očekivanja! U prelepom ambijentu očekuje Vas nastup Olivera Stoiljkovića sa bendom koji će u potpunosti preneti atmosferu noćnih klubova i splavova u Atlantis Event Centar! Imajući u vidu Oliverove nastupe u najprestižnijim klubovima i splavovima, nema sumnje da će novogodišnja noć biti spektaklularna!

Cena karte kreće se od 40 eur do 70 eur, a obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, s tim što će premium pića biti po promotivnim cenama. Pored toga, u cenu je uračunata i bogata večera na bazi švedskog stola. Ukoliko ste ljubitelj svečanog dočeka uz odličan mzički repertoar, upravo ste pronašli Vaše idealno mesto za 31. decembar!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Atlantis Event Centru Ada možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com