Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Ukoliko ste raspoloženi da Novu godinu dočekate uz najveće hitove narodne muzike i u prelepom ambijentu, Vi izaberite Atlantis Event Center Novi Beograd. Upravo na ovom neverovatnom mestu očekuje Vas najluđa proslava Nove godine, a zabavljaće Vas neponovljivi Sloba Bajić i Hua Hua bend! Najpoznatiji gradski bend preneće atmosferu noćnih klubova i splavova u Atlantis Event Center, što garantuje fantastičan provod u novogišnjoj noći!

Cena karte kreće se od 40 eur do 70 eur, a obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, s tim što će premium pića biti po promotivnim cenama. Pored toga, u cenu je uračunata i bogata večera na bazi švedskog stola. Pripremite se za spektakularan doček Nove godine i rezervišite Vaše mesto na vreme!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Atlantis Event Centru Novi Beograd možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com