Poznati, vesti

Ava Karabatić piše knjigu: Pročitajte uvod!

Poznata starleta Ava Karabatić, podelila je sa svojim pratiocima na Fejsbuku, uvod njene knjige “Rođena s vukovima”, koju već dugo najavljuje.

“Ekskluzivno za vas, moje fanove i prijatelje, predstavljam vam uvodni deo iz moje knjige ”Rođena s vukovima”. Uz mnoge obaveze, učenje, nastupe svaki dan odvojim vreme i za pisanje moje autobiografske knjige.”

Uvod prenosimo u celosti:

“Hvala ti mama sto si me naucila da budem svoja, je**no ranjiva, ali nikad Lomljiva. Hvala ti sto si moje mane pretvarala u vrline i sto si me naučila da vise cenim neuspeh od uspeha,da kad je tesko, nabacim osmeh i zauzmem stav pobednice.”

ROĐENA MEDJU VUKOVIMA,

“Rođena izvan vremena na pogrešnom,a opet pravom mestu.Rođena da se bori , da ne odustaje i da pokaže ko je i kad svi misle da su Pirovom pobedom nešto dobili.Rođena među vukovima ,koji bi samo da kidaju dok im bela pena curi niz usta,,,Koji prizor,naravno dragi moji,koja stilska figura je uvek dobrodošla.Valjda ste shvatili da životinjice su.

Svi bi da zadaju bol,da grizu,da oglođu do kože,da rane gde najviše žulja,boli,tako da oporavka nema,,,nema.Da im se pruži prilika,tako bi iz dana u dan,u čoporu su jači,kad su sami ,nemaju snage izustiti vokal a kamoli diftong ili celu reč .

Žarili bi zube.Stop.Ona je veća zver od svih,zver moja uspeva da se bori za svoj opstanak.Oni lome,ona gleda očima mačke,oni oko nje,pokušavaju ama baš sa svih strana ,nokauti ,udarci,a ona gleda očima Lavice.Preživela je ona i kamenovanja,razapinjanja,ali svaki put je Uskrsnula.Urliču,krikovi,podvijeni repovi,kao u nekom filmu,A Ava posmatra i gleda za njima očima Srne.”

 

Foto: Facebook

beogradnocu.com