vesti

Bakara ruši sva pravila.

Započnite vikend posetom čuvenoj kafani na levoj obali Savskog jezera – kafani Bakara! Večeras 31.januara, ne propustite odličan provod i muziku koju će vam svirati Saša Katančić i prirediti vam nezaboravnu atmosferu i provod za pamćenje. Saša vam je pripremio jedinstven muzički repertoar, podređen isključivo vašem maksimalnom provodu.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara zauzela je visoko mesto na lestvici najkvalitetnijih noćnih provoda u prestonici. Ovo starogradsko čedo postalo je prepoznatljivo po tamburaškim hitovima i nezaboravnim starogradskim i narodnim pesmama koje ruše sve barijere između generacija i muzičkih ukusa.

U kafani Bakara, repertoar hitova je upravo onakav kakav treba da bude - prema vašoj duši, provodu i ritmu. Muzičari dobro znaju da podižu goste i zasviraju baš ono što oni vole.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Subota, prvi dan februara, rezervisana je za Scream Bend koji svira sa vama do zore. Ovaj sastav fenomenalnih profesionalaca oseti svaku pesmu i svakog gosta. Ove subote u kafani Bakara smenjivaće se note i čaše, svi će biti veseli i pevaće zajedno u glas sa Scream bendom koji dobro poznaju boemski repertoar i uvek iznenade one koji prvi put svrate u kafanu Bakara.

Ako volite pop i folk muziku, boemsku atmosferu i provode koji se prepričavaju, morate posetiti kafanu Bakara!

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstven provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje. Pogledajte našu galeriju fotogafija i uverite se kako vas dobar provod očekuje u kafani Bakara.

 

beogradnocu.com