Bombo-Džej, vesti

''Balkanika Band'' u klubu Bombo-Džej.

Večeras u klubu Bombo-Džej za vaše vrhunsko raspoloženje nastupa  "Balkanika Band" - Dejan Jovičić i Sloba Miletić. Samo Bombo-Džej klub ume da najboljim gostima pruži i najbolji provod i nikad ništa manje od toga.

klub Bombo-Džej Klub

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Bombo-Džej klub je klub kojem ravnog nema, ovde se uz  Dejana Jovičića i Slobu Miletića razvezuju sve vaše  kafanske slabosti, vi prosto nećete odoleti da se ne provedete najbolje u klubu koji je najbolji od svih Bombo-Džej klub, najjači u Beogradu.

Sutra vas u carstvo hedonizma seli Petar Bošković Bend, tek tada nastupa ludnica, jer u u klubu Bombo-Džej klub sve devojčice žive kao kraljice i to posebno kada  za vas svira i peva Petar Bošković Bend, lud provod neće stati, jer ovo džet set mesto je razlog da zavolite noć u Beogradu i vrele provode uz odlični Petar Bošković Bend.

klub Bombo-Džej Klub

 Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Da provod odavno nije taboo dođite i proverite u subotu kada vam na uvce sviraju i pevaju Taboo Bend i Marija Galić Solaja, kakva će to žurka biti ne možete ni da zamislite oni prave najbolji štimung u gradu i razvaljaju samo za vas u najboljem od najboljih klubu Bombo-Džej klub.

klub Bombo-Džej Klub

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Bombo-Džej klub je najharizmatičniji, najlepši, najveseliji klub u gradu, te provode koji postoje samo ovde, nikako ne smete propustiti jer zbog njih i za njih diše ceo Beograd. Ovde je više nego fantastično, lete dobre vibracije, nižu se samo najbolje pesme, igraju samo najlepše devojke i to nigde drugo nego u klubu Bombo-Džej klub.

Rezervacije za klub Bombo-Džej klub možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u našoj galeriji fotografija proverite zašto je klub Bombo-Džej klub idealan izbor za vas, vidimo se tamo!

 

beogradnocu.com