vesti

Balkanika nudi najbolji provod na Balkanu.

Kafana Balkanika izuzetno je mesto za vaš izlazak ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda. Ovog vikenda ne propustite izvanredan muzički repertoar, kao i mnoštvo iznenađenja koja vas u ovoj kafani očekuju.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

U petak 22. novembra za vaš spektakularan provod i veče koje ćete dugo prepričavati biće zadužen fenomenalni Tabu Band i Marija Galić Solaja, dok će vašu subotu u kafani Balkanika nesumnjivo obeležiti Antipico Band, koji će svojom muzikom učiniti da se provedete izuzetno.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek neponovljiv. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Balkanika. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente vrhunskog prestoničkog provoda.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com