vesti

Balkanika za prave Balkance.

Provedite još jedno ludo i nezaboravno veče u jednoj od najlepših kafanica u gradu – kafani Balkanika. Ovog vikenda vas očekuju mnoga iznenađenja zato ne propustite da doživite Balkan na najbolji mogući način.. Samo večeras, 17. januara, čeka vas fantastičan Tabu Bend i Marija Galić Solaja koji koji će vas zabavljati i napraviti fantastičnu atmosferu kako to samo oni znaju.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Ovog petka, ali i ostalim danima kojima radi vaša omiljena kafana Balkanika, osoblje se uvek trudi da svojim vernim gostima priredi potpuni užitak i pravi boemski provod. Uz odličnu muziku i ekipu ljudi, moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti Balkanike već navikli. Obavezno posetite ovu, jednu od najpopularnijih kafana u samom centru grada i uživajte u dobrom društvu, muzici i još boljim cenama.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Narednog dana u subotu, 18.januara, očekuje vas nastup Filipa Mitrovića i pristupačne cene, tako da uz dobru muziku i vrhunsko piće veče ne može da ne valja! Bolji provod nećete doživeti, zato dođite u Balkaniku i proverite zašto! U kafani Balkanika gosti su uvek najbitniji faktor - usluga kakvu zaslužujete, a provod i muzika kao iz snova.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Zbog brojnosti velike ekipe koja se svakodnevno okuplja u kafani Balkanika, poželjno je da na vreme rezervišete sto za vas i vaše prijatelje. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com