Fensi Kafana, vesti

Bane i Đani uživaju u Fensi Kafani.

U popularnoj Fensi Kafani, svako veče vlada vrhunska atmosfera, a poznate ličnosti su njeni nezaobilazni gosti. Tako su i sinoć, fotoreporteri vašeg omiljenog portala beogradnocu.com, sreli i uslikali manekena i voditelja Baneta Jankovića i pevača Đanija.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Iako je u petak u Fensi Kafani nastupala Banetova lepša polovina Katarina Živković, maneken nije imao problem da narednog dana poseti ovo izuzetno popularno mesto. Bane je do skoro radio u Budimpešti na snimanju kviz emisije koja se emituje na televiziji “Pink”, a trenutno uživa sa svojoj dragom u novom stanu u Zemunu koji je Katarina uspela sebi da priušti.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Iako je maneken krajem prošle godine preživeo blaži infarkt, uspeo je da se oporavi i nastavi da izlazi u noćni provod. Bane je u Fensi Kafani bio odlično raspoložen, a trenutno je u top-formi, pa se po njegovom izgledu nikada ne bi reklo da je nedavno imao ozbiljne zdravstvene probleme. Kako su se folk pevač Radiša Trajković – Đani i Bane Janković provodili u Fensi Kafani možete pogledati u našoj galeriji fotografija.

Dobrom provodu su doprineli i Nenad Cvijetić i Sanela koji su uzburkali čitavu atmosferu i svi gosti su bili na nogama! A do kraja nedelje svoje nastupe će održati i atraktivna Andreana Čekić i Kosmajac i to u nedelju 26. januara.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Da biste se proveli najbolje do sada, rezervišite svoje mesto u Fensi Kafani na vreme. To možete učiniti na dva načina - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju najboljeg provoda, pogledajte našu galeriju fotografija i videćete kakva vas atmosfera očekuje u kafani Fensi Kafana.

 

beogradnocu.com