Community by Kasina, Klubovi

Frontmen popularne grupe "MVP" Bane Lalić, često ume i da zaglavi s društvom uživajući u svirci nekog od kolega, a ovog puta se on u "Kasini" latio mikrofona, kao specijalan gost na koncertu "Nevernih beba", budući da imaju duetsku pesmu kojom su učestvovali na radijskom festivalu.

Njegov neobičan imidž raščupanog rokera s bradom, već smo primetili odavno, a čini se da je to uspešan recept za devojke budući da je Bane uvek okružen njima. Nadamo se da njegova izabranica Olja, nije previše ljubomorna.

- Inače, nisam tip koji voli mnogo da izlazi. Više volim da se okupim sa društvom kod kuće u opuštenoj atmosferi ili da odem na piće do Skadarlije. Obožavam da skupim društvo, pa da onako svi đuture odemo u „Dva jelena” na tamburaše, izjavio je ranije Bane, al izgleda da su mu sada klubovi malo miliji.

kasina

Fotografisano u klubu Community by Kasina

U nastupu svojih pop rok kolega "Nevernih beba" koji su oduševili specijalno pripremljenim repertoarom sastavljenim i od stranih hitova, a nastup počeli jednom od pesama "Pink Flojda", uživao je i Bojan Stanimirović iz "Amadeus benda".

amadeus bend

A poslušajte i koju pesmu je to otpevao s "Bebama":

 

Klub Community by Kasina

Rezervacije na 063 33 33 44

Experience the best nightlife in Belgrade